2015. február 25., szerda

Rossz arcok

Sokak szerint óriási dolog, hogy Patricia Arquette nem plasztikáztat. Engem pedig az hökkentett meg, hogy egyáltalán felmerül egy negyvenhat éves nő esetében, hogy kellene. Szerintem egy színésznő (hacsak nincs hatalmas, kampós orra vagy Jumbófülei) elvan plasztikai sebész nélkül. De ha nem tud megbékélni azzal, hogy múlik az idő, akkor is felesleges varratnia hatvan éves koráig. Mit kellene ránctalanítani egy negyvenhat éves nőn? És főleg minek? Hogy eltűnjön az a néhány kis nevetőránc a szeme körül? Azért, hogy cserébe úgy nézzen ki, mint Joker a Batman filmből?

Azért nem szeretek újabban hollywoodi filmeket nézni, mert dermesztő látni, mennyire szétszabták néhány sztár arcát. A legtöbb úgy fest, mintha egy Z kategóriás filmből a gonosz gumimaszkja lenne. Egyébként nem is értem, hogy van ez: húsz évvel ezelőtt csak a szike volt, ma ott a lézer meg a mélyhámlasztás, a hyaluron, meg ki tudja mi, és mégis, a hetven éves Gábor Zsazsa különben nézett ki, mint most az ötven éves Meg Ryan. Úgy tűnik, a plasztikai sebészeket is internetes gyorstalpalókon képzik már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Miért?

 Én csak azt szeretném kérdezni az Élettől vagy tulajdonképpen már bárkitől, aki tudja a választ, hogy miért nem tudnak az emberek egyszerűe...